Friday, April 26, 2013

BUKU 'MUDAHNYA MENGEMAS RUMAH' DI PASARAN





Assalamualaikum para pembaca yang budiman,

Alhamdulillah, projek membukukan tips2 mengemas rumah sudah selesai.  Kami terbitkan buku kompilasi mengemas rumah dengan tajuk Mudahnya Mengemas Rumah.  Kepada peminat setia blog, kini anda sudah boleh memiliki koleksi catatan blog mengemasrumah secara peribadi!

Idea asal kami digabungkan bersama idea kreatif Telaga Biru dan diharapkan menepati selera pembaca semua.  Kandungan buku dipenuhi foto2 berwarna untuk memudahkan lagi pembaca memahami isi kandungannya.

Jangan lupa dapatkan buku ini di PESTA BUKU 26 April - 5 Mei di booth Telaga Biru! Buku ini juga boleh didapati di MPH, Popular Bookstore dan melalui Stormreaders.  

Pembelian secara online akan diumumkan kemudian, insyaAllah!

Selamat membaca!

7 comments:

  1. wowww...MENARIK..! bb1m ada lagi...blh terjah mph ni..! =D

    ReplyDelete
  2. Thank you fizah :) sila2 menerjah hehe

    ReplyDelete
  3. Wahhh... Saya annouce pasal ni kat blog saya ya.

    ReplyDelete
  4. Sangat effective dan useful to me...bersemangat I nak kemas rumah...tip tip yg tak pernah I terfikir...terima kasih ye..I loved it...awesome. ..

    ReplyDelete
  5. Dah lama tunggu Buku dr puan empunya blog ini. Trma kasih. Mcm mana Nk bli online

    ReplyDelete
  6. Maaf lambat reply, harap cik dah jumpa info pembelian online. ada beberapa contact no. kalau perlu boleh contact saya 0129528145 - dahlia

    ReplyDelete
  7. ade lg tak buku nie....saya nk sangat...harap ade lg...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...